Να απογραφούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας καλεί όλους τους κατοίκους ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης

———————————————————————————————–

Παράταση ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου 2021

Με το μήνυμα «Στηρίζουμε το Δήμο μας- Απογραφόμαστε στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας»  ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης απευθύνει κάλεσμα, μέσα από ανοιχτή του επιστολή, προς όλους τους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα αυτούς οι κατοικίες των οποίων έπαθαν ζημιές μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου και φιλοξενούνται ή έχουν μετακομίσει προσωρινά σε άλλες περιοχές να αυτοαπογραφούν, ως μόνιμοι κάτοικοι στο Δήμο Μινώα, στο πλαίσιο της γενικής απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, λαμβάνοντας υπόψη και την παράταση που δόθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή στη διαδικασία ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Στο μήνυμα του ο κ. Φραγκάκης επισημαίνει πως: «Όσοι πιο πολλοί απογραφούμε στον Δήμο μας τόσο πιο σημαντικό είναι για το αύριο του Δήμου, ιδιαίτερα μετά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή μας από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα διαμορφώνεται η χρηματοδότηση του Δήμου μας από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα επόμενα 10 χρόνια. Γι’ αυτό, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Από αυτή την κρίσιμη διαδικασία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μετράμε, όλοι δίνουμε δύναμη στον τόπο μας και στο Δήμο μας.»
«Ως Δημοτική Αρχή καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που διαμένουν στο Δήμο μας να βοηθήσουν – σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία –για να μην «ερημώσει» η περιοχή μας και να υποβαθμιστεί διοικητικά λόγω μη απογραφής του πληθυσμού που επλήγη από το σεισμό και σήμερα διαμένει ή φιλοξενείται σε άλλες περιοχές του νομού μας» προσθέτοντας πως «είναι καθήκον αγάπης και σεβασμού προς τον τόπο μας, την γενέτειρά μας, αυτή την ύστατη στιγμή που μας χρειάζεται όλους μαζί και ενωμένους, γι’ αυτό και στην Απογραφή δηλώνουμε τον τόπο κατοικίας μας, εκεί που βρίσκεται το σπίτι μας και στο οποίο ζούσαμε καθημερινά έως και το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί