Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι – Βρέθηκαν 21,5 κιλά ηρωίνης

Τρεις συλλήψεις

Πάνω από 21,5 κιλά ηρωίνης βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, ύστερα από έφοδο της αστυνομίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για σπείρα που διατηρούσε «εργαστήριο» συσκευασίας ηρωίνης. Η σπείρα προμήθευε με σημαντικές ποσότητες μικρεμπόρους στην περιοχή της Αττικής και κυρίως διακινητές στο κέντρο της Αθήνας.

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι συνελήφθησαν το Σάββατο τρία άτομα, αλβανικής υπηκοότητας (δύο άνδρες ηλικίας 33 και 36 ετών και 60χρονη γυναίκα), ως μέλη της οργάνωσης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Τα ευρήματα στο Γαλάτσι

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε σε οικία στην περιοχή του Γαλατσίου, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.

Όσον αφορά στους ρόλους των συλληφθέντων, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος φέρεται ως αρχηγός, ο 36χρονος ήταν μεταφορέας των ναρκωτικών και υπεύθυνος για τη φύλαξη των χρημάτων και η 60χρονη ήταν υπεύθυνη για τη φύλαξη του εργαστηρίου.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 κιλών και 530 γραμμαρίων

-περίστροφο και 11 φυσίγγια

-13.520 ευρώ και 30.000 λεκ Αλβανίας

-2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

-Ι.Χ. φορτηγό

-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

-7 κινητά τηλέφωνα

-πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών (πρέσα, αναδευτήρες κ.λπ.)

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί