Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου στις Σέρρες – Έπαιρνε αντιβίωση

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο 13χρονου αγοριού στην Κρήνιδα στις Σέρρες, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το αγόρι βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του η μητέρα του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Η σορός του παιδιού, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τόσο πρόωρο θάνατό του αγοριού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, το αγόρι τις προηγούμενες ημέρες είχε πόνο στον λαιμό, και έπειτα από επικοινωνία με γιατρό, πήρε αντιβίωση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου στις Σέρρες – Έπαιρνε αντιβίωση”

  1. η Ρωσία των τσάρων

    Πήγα σε γνωστό φούρνο του Ηρακλείου και ήπια ένα φρέντο. Πρέπει να είχαν κάποιο μικρόβιο τα παγάκια. Άρχισα να αρρωσταίνω, σκέφτηκα να αγοράσω μόνη μου αντιβίωση από το φαρμακείο, τότε δεν χρειαζόταν συνταγή γιατρού. Το επόμενο πρωί θα ταξίδευα για Γερμανία, αλλά πήγα στο αεροδρόμιο από το βράδυ, πέρασα τη νύχτα στο αεροδρόμιο και ήμουν ήδη βαριά άρρωστη. Ζήτησα το γιατρό του αεροδρομίου, μου έδωσε κάτι και με συμβούλεψε μόλις φτάσω να πάω σε γιατρό… Νόμιζα ότι θα πέθαινα, τόσο άρρωστη ένιωθα. Πήγα σε γιατρό, πλήρωσα συνολικά πάνω από πενήντα ευρώ για το γιατρό και το αντιβιοτικό… Σε λίγο θα πεθαίνουμε από την έλλειψη της στοιχειώδους περίθαλψης, γίναμε η Ρωσία των τσάρων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί