«Καμπάνα» 2.000 ευρώ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ για πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά

2.410 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα σε πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων, αλλά και επιβάτες φορτηγού για μη χρήση μάσκας, ενώ πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε και σε πρακτορείο ΟΠΑΠ για πελάτη που βρισκόταν εντός του καταστήματος, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Πρόστιμο των 300 ευρώ επιβλήθηκε και στον πελάτη.

Αναλυτικότερα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πελάτες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, 2 σε πολίτες που βρίσκονταν σε μέρη με συνωστισμό  για μη χρήση μάσκας και ένα σε υπάλληλο καταστήματος πρακτορείου ΟΠΑΠ για μη χρήση μάσκας. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ για πελάτη που βρισκόταν εντός του καταστήματος, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Πρόστιμο των 300 ευρώ επιβλήθηκε και στον πελάτη,

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα 2 σε εργαζόμενους σε καφέ και εστιατόριο, ενώ τα άλλα 2 σε υπαλλήλους εμπορικού καταστήματος.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε επιβάτες φορτηγού, για μη χρήση της μάσκας.

Στο Ρέθυμνο δεν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί