Στη χορεία των (άκρο)δεξιών επιθέσεων κατά του Candiadoc προστέθηκε ο υβριστής Παπαπαναγιώτου (εικόνα)

Ενημερωθήκαμε καθυστερημένα, γιατί δε γίνεται να παρακολουθούμε και όλους αυτούς τους τύπους που περιφέρονται στην αυλή του Μητσοτάκη. Ο γνωστός “αστέρας”, κάποτε σύμβουλος του, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, που αν παρακολουθήσετε τις παρεμβάσεις του στα κοινωνικά δίκτυα θα διαπιστώσετε τι μπόχα βγαίνει από το στόμα του, τα ΄έβαλε με αισχρό τρόπο με το Candiadoc.

“Το @CandiaDoc είναι ένα ύπουλο, συκοφαντικό και ανυπόληπτο site, που βρίσκεται μέσα στην υγρασία της υπόγας”, απεφάνθη ο “μέγας”! Όπου ως “υπόγα” εννοεί την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σκεφτήκαμε να προσφύγουμε (πρώτη φορά) στα δικαστήρια. Για να δούμε πόσο γενναίος είναι μπροστά στην κρίση της Δικαιοσύνης. Αυτή τη φορά δεν το κάνουμε καθώς μετά τις επιθέσεις, τα δικαστήρια, τις απειλές από μια σειρά παράγοντες του καθεστώτος Μητσοτάκη, από τον Αυγενάκη μέχρι τον Πλεύρη, προστέθηκε τώρα κι ο Παπαπαναγιώτου. Τίτλοι τιμής για εμάς οι επιθέσεις, οι απειλές και ο οχετός που προέρχεται από τέτοιους τύπους.

Αν μας χάιδευαν τα αυτά τότε θα είχαμε πρόβλημα, πραγματικό και συνειδησιακό πρόβλημα.

Κι ας μην παίρνουν χαμπάρι εκείνοι που πρέπει, αδιαφορώντας για ό,τι συμβαίνει δίπλα τους.

Κι ας πηγαίνουμε μόνοι στις συνεχείς δικαστικές μάχες με όλους αυτούς.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Στη χορεία των (άκρο)δεξιών επιθέσεων κατά του Candiadoc προστέθηκε ο υβριστής Παπαπαναγιώτου (εικόνα)”

  1. marieclaire

    Τραγικό περιοδικό marieclaire που κυκλοφορεί με την κατάπτυστη φυλλάδα ΠρώτοΘέμα… Οι γυναίκες δεν νιώθουν την ανάγκη να είναι κουβαλήτριες, γι’ αυτό πρέπει να βρίσκουν κουβαλητή και να κάθονται σπίτι ή να (παριστάνουν πως) δουλεύουν από το σπίτι…

  2. σιγά μην κλάψω

    Ακριβώς. Βγήκε και ο Κυρανάκης με τη μικρή Μυρτώ, να την εκμεταλλευτεί και αυτή, επειδή είναι θύμα Πακιστανού. Οι Πακιστανοί όμως είναι ένας μεγάλος λαός με δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, με μακραίωνη ιστορία και πολιτισμό και δεν θα κλάψουν για το ρατσισμό μιας χούφτας ελληναράδων.

  3. Δήμος Σθένης

    Στον καθρέφτη τους κοιτάζονται, εμπνέονται και ανακαλύπτουν το υβρεολόγιό τους όλα αυτά τα κουλοειδή λύματα. Και επειδή στην υπόγα του βόθρου τους δεν κατεβαίνει κανείς για να τους αποπατήσει, (= ούτε το περίττωμά τους δεν τους χαρίζει) θεωρούν ότι με το να εκθέτουν τη μπόχα τους καταξιώνονται… Μετά την καταδίκη της “μανούλας τους” (=της Βοθραυγής) τρέχουν τώρα όλα τα αποσπόρια της να συλλέξουν όση προλάβουν απ’ τη μπόχα της μπας και διατηρήσουν έστω τη μυρουδιά της!!! Δυσκολεύονται να επιβιώσουν έξω απ’ αυτήν! Πάτημα στο κεφάλι σε όλα τα φιδάκια που επωάζονται!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί