Κρήτη: Καταδίωξη και σύλληψη μετά από κλοπή σε ελαιουργείο

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας σημειώθηκε στη Μεσαρά σήμερα.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr, αργά το πρωί εμφανίστηκαν σε ελαιουργείο ορεινού χωριού του Δήμου Γόρτυνας δυο νεαροί ηλικίας 26 και 27 χρόνων, προσποιούμενοι τους εμπόρους ελαιολάδου.

Συζήτησαν με τον ιδιοκτήτη και όταν αυτός απασχολήθηκε αλλού, βρήκαν ευκαιρία και πήγαν στο γραφείο του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, με το οποίο πλήρωνε τους πελάτες τους για το λάδι που του πουλούσαν.

Αμέσως μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο ελαιουργός κατάλαβε αμέσως τι έγινε, είδε από τις κάμερες το αυτοκίνητο και τις πινακίδες, ενημέρωσε το Α. Τ. Φαιστού και άρχισε να το ψάχνει με το δικό του αυτοκίνητο.

Το εντόπισε στην Αγία Βαρβάρα και άρχισε να το κυνηγά μαζί με την Αστυνομία.

Πέρασαν από το Λαράνι, Λούρες, Ασήμι και σε χωριό της Δ. Κ. Γόρτυνας, ο συνοδηγός πήδηξε από το αυτοκίνητο, πέταξε τα χρήματα και το έβαλε στα πόδια.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μπήκε σε ένα χωράφι, κόλλησε και όταν πήγε να φύγει συνελήφθη από Αστυνομικό του Α. Τ. Αστερουσίων που αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, ειδοποιήθηκε, συμμετείχε στην καταδίωξη, έφτασε στο σημείο με το δικό του αυτοκίνητο τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε, ενώ έφτασαν συγχρόνως και οι υπόλοιπες Αστυνομικές δυνάμεις που συμμετείχαν στην καταδίωξη…

Ο δεύτερος εκ των δραστών αναζητείται!

Τα χρήματα επιστράφηκαν στον ελαιουργό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί