«Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή»: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό (Βίντεο)

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ του εμβολιασμού μοιράστηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας νέο μήνυμα για τον εμβολιασμό σε μια κρίσιμη καμπή για την πανδημία στη χώρα.

Στο βίντεο απεικονίζεται μια κοπέλα να κάνει τατουάζ τη λέξη ζωή και να δηλώνει: «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή», ενώ ακούγεται η φωνή του Άδωνη Γεωργιάδη να λέει «δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; μη σώσεις».

«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε», υπογραμμίζει και διαμηνύει:

«Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί