Με μια ακόμα γκέλα ολοκλήρωσε η Εθνική, 1-1 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ

Η Εθνική Ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με το Κόσοβο (1-1) στο ΟΑΚΑ και έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Η «γαλανόλευκη» δεν τα κατάφερε ούτε και σε αυτή την προκριματική φάση και από το 2014 αποκλείεται από τα τελικά των μεγάλων διοργανώσεων.

Η Εθνική μας έφτασε κοντά στο γκολ στο 10’. Ο Ανδρούτσος έστρωσε την μπάλα στον Μπουχαλάκη κι αυτός με ένα… ξερό δεξί σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Μούριτς. Στο 30’ ο Τσιμίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Κοσοβάρος τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 33’ κεφαλιά του Δουβίκα έφυγε άουτ και στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Ρασίτσα το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 44’. Ο Πέλκας σέντραρε από δεξιά και ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Η «γαλανόλευκη» πίεζε για το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μοναδική ευκαιρία στο 53’. Ο Τσιμίκας έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Μασούρας έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στο 60’ και στο 74’ η Εθνική μας απείλησε με τον Πέλκα, ενώ το Κόσοβο ισοφάρισε στο 77’. Ο Ζεγκρόβα έβγαλε την σέντρα και ο Ραχμάνι με προβολή νίκησε τον Βλαχοδήμο (1-1). Οι Κοσοβάροι απείλησαν στο 79’ με τον Μπερίσα, στο 88’ με τον Ζεγκρόβα και στο 89’ με τον Βοϊβόντα, αλλά δεν έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή.

Ο Αλ. Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάλα, Μουρίκι.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80’ Παυλίδης), Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80’ Βρουσάι), Μασούρας (86’ Λημνιός), Δουβίκας (66’ Τζόλης).

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζλίγι, Αλίτι, Σάλα (70’ Χαλίμι), Λοσάι (46’ Ζεγκρόβα), Ιντρίζι (86’ Καστράτι), Β. Μπερίσα, Ρασίτσα (80’ Σελιμάνι), Μουρίκι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί