Ηράκλειο: Επιχείρηση – σκούπα της Αστυνομίας με συλλήψεις αλλοδαπών

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση “σκούπα” της Αστυνομίας στη Μεσαρά για τον εντοπισμό και συλλήψεις αλλοδαπών που στερούνται χαρτιά νομιμότητας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα και οι Αστυνομικοί πέρασαν από Τυμπάκι, Μοίρες, Στόλους, Ασήμι, Πύργο, Χάρακα κ.α. μέρη της Μεσαράς και συνέλαβαν σε σπίτια – καταλύματα πάνω από 100 Πακιστανούς και Αφγανούς που δεν είχαν χαρτιά.

Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες του “e-mesara.gr” τα τελευταία αιματηρά επεισόδια μεταξύ τους για τα μεροκάματα, καθώς το μάζεμα της ελιάς έχει ξεκινήσει.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Φαιστού και Αστερουσίων, από το ΤΑΕ Μεσαράς, από την ΟΠΚΕ, από τα Α. Τ. του Ηρακλείου καθώς και δυνάμεις των ΜΑΤ…

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ηράκλειο: Επιχείρηση – σκούπα της Αστυνομίας με συλλήψεις αλλοδαπών”

  1. βία στους αδύναμους;

    Αν φέρονται έτσι στον έλληνα πολίτη, άτομα από την αστυνομία, την επιθεώρηση εργασίας και αλλού, φανταζόμαστε όλοι τι ωραία θα φέρονται στους μετανάστες.
    Είναι κρίμα που οι συμπεριφορές αυτές γίνονται ανεκτές πλέον, να μην πω και ενθαρρύνονται. Κανονικά θα έπρεπε να πάνε σπίτια τους να ψάχνουν για δουλειά “όπως τόσοι άλλοι”.

  2. 1936: Βερολίνο χωρίς Γύφτους

    Τι εξευτελισμός… Τι ρεζιλίκι… Θα προτιμούσα να καθάριζα τουαλέτες από το να κυνηγάω Πακιστανούς και Αφγανούς “για να μην δημιουργήσουν εντάξεις”… Τι εξευτελισμός για την Ελληνική Αστυνομία, για τον αρχηγό της, για το υπουργείο, για την Κρήτη, για την Ελλάδα, να κυνηγάνε νεαρούς που παλεύουν κυριολεκτικά για ένα μικρό μεροκάματο… Και ο κόσμος να το θέλει αυτό και να το δέχεται…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί