Το πρώτο πρόστιμο των 5.000 ευρώ με 15ημερο λουκέτο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ στο Ηράκλειο

2.693 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη, για τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Η αστυνομία επέβαλε 20 πρόστιμα, ενώ έπεσε και το πρώτο αυξημένο πρόστιμο των 5.000 ευρώ καθώς και 15ημερο λουκέτο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ του Ηρακλείου, για πελάτη που δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη.

Αναλυτικότερα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα σε εργαζόμενους για μη χρήση μάσκας και ένα πρόστιμο σε πελάτη χωρίς πιστοποιητικά. Παράλληλα, καταγράφηκε παράβαση για μη ανάρτηση πινακίδας χωρητικότητας ατόμων σε κατάστημα λιανικού εμπορίου. Επίσης, επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 5.000 ευρώ καθώς και 15ημερο λουκέτο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ, για τον πελάτη που δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους κομμωτηρίου, ένα πρόστιμο σε υπάλληλο καθαριστηρίου και ένα πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου για μη χρήση μάσκας. Παράλληλα, επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη ανάρτηση πινακίδας χωρητικότητας ατόμων σε καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Στο Λασίθι δεν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί