Παγώνη: Δανειστήκαμε ράντζα από το «Σωτηρία» – Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στα νοσοκομεία της Αττικής

Με ιδιαίτερα δραματικούς τόνους περιέγραψε η Ματίνα Παγώνη την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αττικής με το υγειονομικό προσωπικό να έχει να αντιμετωπίσει και πάλι συνθήκες «πολέμου».

Η φωτογραφία που έδειξε ο ΣΚΑΪ είναι από το Γεννηματάς και την έχει τραβήξει συγγενής ασθενούς από περιστατικά non COVID
 
screenshot/ΣΚΑΪ

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» η προσέλευση ασθενών στην εφημερία, που ακόμα δεν έχει τελειώσει, τόσο μεγάλη που πήραν δανεικά ράντζα από το γειτονικό νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Ξέρετε τι σημαίνει να ξεμένεις όχι μόνο από κρεβάτια αλλά και από ράντζα και ακόμα να μην έχει τελειώσει η εφημερία; Είναι γεμάτες όλες οι κλινικές με ράντζα ακόμα και η οφθαλμολογική, είπε η Ματίνα Παγώνη δίνοντας την δραματική εικόνα στα νοσοκομεία της Αττικής και επισημαίνοντας ότι πλέον η Αθήνα έχει ξεπεράσει και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία είναι πάρα πολλά τόσο με κορωνοϊό όσο και με non covid ασθένειες.

Την ίδια ώρα, όπως είπε και ενώ τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το προσωπικό είναι το ίδιο, εξαντλημένο και χωρίς ενίσχυση αν και έχουν υπάρξει συνταξιοδοτήσεις.

«Δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε όλους τους αρρώστους» είπε εμφατικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: Μέτρα-παρωδία από την κυβέρνηση ενώ το 4ο κύμα καλπάζει

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί