ΟΠΑΠ και πράκτορες του Ηρακλείου στηρίζουν τους σεισμοπαθείς

Συγκινητική εξακολουθεί να είναι η ανταπόκριση που υπάρχει αναφορικά με την παροχή βοήθειας στους σεισμοπαθείς του δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Την Παρασκευή επισκέφθηκε τον δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη αντιπροσωπεία του σωματείου επαγγελματιών πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Ηρακλείου, οι οποίοι με την υποστήριξη της εταιρίας ΟΠΑΠ Α.Ε. προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική δωρεά για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων πολιτών του δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Ειδικότερα, δόθηκαν χρήματα σε εταιρίες για την προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών για τους οικίσκους του δήμου και την αγορά ειδών σουπερ μάρκετ (είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά οικιακής χρήσης).

Ο κ. Φραγκάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι συνεχίζεται η ουσιαστική στήριξη μέσω δωρεών, για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων πολιτών του δήμου Μινώα Πεδιάδας, ενώ ο υπεύθυνος του Δικτύου Πωλήσεων Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε για τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, Γιάννης Παπαδημητρίου, υπογράμμισε ότι είναι αυτονόητη η βοήθεια στους σεισμόπληκτους, καθώς το δράμα  αυτών των ανθρώπων δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Παράλληλα, στον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας δόθηκε, τιμής ένεκεν, ως δώρο, μία μπλούζα του ΟΦΗ που αποτελεί και την επίσημη εμφάνιση της ομάδας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί