Κρήτη: Προκαλεί ο 54χρονος συζυγοκτόνος – «Θόλωσα γιατί με έβρισε»

Την υπερασπιστική του γραμμή ετοιμάζει ο 54χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος σκότωσε στην Ιεράπετρα με 16 μαχαιριές την πρώην σύζυγό του.

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου σημειώνει πως δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά όπως τονίζει θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της. Η Πάολα Κοκολάκη δήλωσε στο Mega και την εκπομπή “Live News”, πως ο πελάτης της θόλωσε, όταν η άτυχη Νεκταρία τον έβρισε, με το που τον είδε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ιεράπετρας.

Το μαχαίρι του φονικού όπως λέει η δικηγόρος, το είχε πάντα στο μηχανάκι και δεν το πήρε για να σκοτώσει. Ο 54χρονος θα προσπαθήσει να πείσει πως έβαψε τα χέρια του με αίμα εν βρασμώ ψυχής.

Όλα αυτά την ώρα που τα βλέμματα πέφτουν στα τέσσερα παιδιά της αδικοχαμένης Νεκταρίας που παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Με την τοπική κοινωνία να προσπαθεί να τα στηρίξει στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Ο καθ’ ομολογία δράστης φαίνεται πως έχει ήδη μιλήσει με τα παιδιά του, που προσπαθούν να βρουν δυνάμεις για να σταθούν στα πόδια τους.

“Έχει επικοινωνία σίγουρα με το μεγαλύτερο γιο του, δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία με τα άλλα παιδιά”, δήλωσε η συνήγορος του 54χρονου. “Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Νεκταρία απουσίαζε από το σπίτι και δεν τους επισκεπτόταν συχνά”, πρόσθεσε. “Δεν τη δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δολοφονία”, συμπλήρωσε η δικηγόρος.

“Είδα ένα απολύτως σοκαρισμένο άνθρωπο δεν μπορώ να κρίνω πως ήταν πριν. Με βάση τα όσα είναι στη δικογραφία, δεν υπήρχε εις βάρος του καμία καταγγελία”, διευκρίνισε.

“Φυσικά και σοκαρίστηκα, άλλα πολύ γρήγορα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου”, δήλωσε τέλος η δικηγόρος για το ρόλο της σε αυτή την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Προκαλεί ο 54χρονος συζυγοκτόνος – «Θόλωσα γιατί με έβρισε»”

  1. βρήκε εύκολο θύμα, απλά

    Ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν μοιάζει καθόλου να ήταν έτσι, δηλαδή ακόμα και αν αυτός ήταν ο “κακοποιημένος σύζυγος” που τον έβριζαν, τον υποτιμούσαν κτλ, γιατί υπάρχουνε και αυτές οι περιπτώσεις, ένας σοφός είπε “το μίσος είναι η εκδίκηση του δειλού γι’ αυτόν που τον εκφόβισε ή τον ταπείνωσε”…
    Φυσικά, όπως λένε και οι ειδικοί, στις περιπτώσεις της ενδοοικογενειακής βίας το θύμα δεν φταίει σε τίποτα τελικά, ο λόγος που το κακοποιεί ο θύτης, με λόγια και πράξεις, είναι επειδή μπορεί, επειδή το βρίσκει ευάλωτο. Το γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία. Όταν είσαι ή νιώθεις δυνατός δεν σε πειράζει κανείς, ούτε άντρας, ούτε γυναίκα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί