Στο συλλαλητήριο στην Αθήνα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κρήτη (Φωτο)

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έχουν συγκεντρωθεί αγρότες της Κρήτης για να ταξιδέψουν στην Αθήνα, ώστε να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής.

ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης
ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Πραγματοποιήθηκε προσυγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το Συντονιστικό Όργανο της Παγκρήτιας Κινητοποίησης Αγροτών και Κτηνοτρόφων, μπροστά από το πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Σύσσωμοι οι αγροτικοί φορείς αποφάσισαν σε συνάντηση προ ημερών να πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να επιχειρήσουν ραντεβού με τον υπουργό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους δασικούς χάρτες αλλα και για τις επιδοτήσεις.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο (Παρασκευή 5 Νοεμβρίου) ταξιδεύουν δωρεάν με το συγκεκριμένο πλοίο από Ηράκλειο προς Πειραιά.

Η συγκέντρωση των αγροτών που θα πάνε στην Αθήνα από το Ηράκλειο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στον Πειραιά, στην προβλήτα που θα αράξει το πλοίο, απ’ όπου και θα οργανωθεί ο τρόπος μετακίνησης προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί