Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Με στόχο την ουσιαστική στήριξη των παιδιών που διαβιούν στις περιοχές του δήμου Μινώα Πεδιάδας που έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται camp ποδοσφαίρου στις 20 Νοεμβρίου για τα παιδιά του δήμου Μινώα Πεδιάδας, με την βοήθεια προπονητών όλων των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Π.Ε. Ηρακλείου και τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου για ηλικίες 6-7 χρονών, στις 21 Νοεμβρίου 2021, στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου.

Στόχος της διήμερης εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών του δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες θα αναλάβουν με τη σειρά τους να ενισχύσουν όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής που υπέστησαν ζημιές.

Το αθλητικό διήμερο θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, όπου προπονητές ακαδημιών από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα, θα αναλάβουν να προπονήσουν παιδιά κάθε ηλικίας και φύλου, από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Μία ημέρα μετά, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, την σκυτάλη θα πάρουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και της Κρήτης, ενώ θα γίνει πρόσκληση και σε ακαδημίες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για κάθε παιδί που θα αγωνιστεί, θα υπάρχει το αντίστοιχο συμβολικό ποσό συμμετοχής, το οποίο θα προορίζεται αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Το τουρνουά θα είναι 6×6, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αρκαλοχωρίου, θα χωριστεί σε 8 επιμέρους γήπεδα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να παίζουν ταυτόχρονα μέσα σε αυτό 16 ομάδες.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τη στήριξη του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το τουρνουά και camp των ακαδημιών ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση του Ομίλου Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου, Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας και του Συλλόγου Σεισμόπληκτων δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης η ΕΠΣΗ και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Π.Ε. Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί