Η στιγμή που εξουθενωμένος γιατρός νοσοκομείου καταρρέει μπροστά στις κάμερες (Βίντεο)

Φανερά εξουθενωμένος και καταβεβλημένος ο διευθυντής της Α’ Κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «κατέρρευσε» από την κόπωση μπροστά στις κάμερες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους και θέλοντας να περιγράψει και να εξηγήσει τη δραματική κατάσταση που βιώνει το υγειονομικό προσωπικό σε μία εφημερία, ο Γιάννης Γκαμπράνης δεν άντεξε.

«Δύο γιατροί για τέσσερις κλινικές», κατέρρευσε το Νοσοκομείο Λάρισας, κατήγγειλε ο από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Νίκος Νταφούλης.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του onlarissa.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιατρός ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε, μάλιστα, τη βοήθεια των συναδέλφων του για να καταφέρει να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσοκομείου.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει καταρρεύσει» σημείωσε ο Νίκος Νταφούλης συμπληρώνοντας πως «υπάρχουν πολλές ελλείψεις στο ΓΝΛ όπως οι παροχές οξυγόνου».

«Πέφτει τεράστια ευθύνη σε εμάς», καταγγέλλει ο Νίκος Νταφούλης και μετέφερε την αντίδραση του υγειονομικού προσωπικού στην μετατροπή του ΓΝΛ σε νοσοκομείο αποκλειστικά για covid ασθενείς, επισημαίνοντας ότι θα παραμείνουν χιλιάδες ασθενείς χωρίς χειρουργεία και νοσηλεία.

«Δεν μπορούν να σταματήσουν να θεραπεύονται οι καρκινοπαθείς. Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αξιοποιήσουν όλες τις κλίνες στο νομό, κι εννοώ τις ιδιωτικές», εξήγησε ο Νίκος Νταφούλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί