«Ο άντρας μου θα μπορούσε να ζει»: Οργή από την σύζυγο του 35χρονου Χρήστου που έχασε τη ζωή του στην Αγία Πελαγία (Bίντεο)

Με δάκρυα στα μάτια και βασανιστικά ερωτήματα στο μυαλό της, η γυναίκα που έμεινε χήρα μετά την τραγωδία στην Κρήτη, μιλάει για πρώτη φορά και περιγράφει τα όσα έγιναν.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Θρήνος για τον 35χρονο Χρήστο που έχασε τη ζωή του στο ψάρεμα

Η σύζυγος του 35χρονου Χρήστου, του ερασιτέχνη ψαρά που έχασε τη ζωή του, στην Κρήτη, όταν ένα κύμα τον παρέσυρε στη θάλασσα ξεσπά. «Λίγες μέρες νωρίτερα κάναμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ήταν ευτυχισμένος» λέει στην κάμερα του Alpha η γυναίκα του, που περιμένει το τρίτο τους παιδί.

Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του άτυχου άντρα που έμεινε χήρα, αν το λιμενικό είχε φτάσει στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο άνθρωπός της, θα ήταν ζωντανός. «Δεν πήγε έγκαιρα το λιμενικό αλλά κάτι ψαράδες που δεν κατάφεραν να τον σώσουν.»

Η γυναίκα καταγγέλλει πως ένας φίλος του συζύγου της, τηλεφώνησε αμέσως στο Λιμεναρχείο, αλλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς έβγαινε ο τηλεφωνητής. «Ο άντρας μου θα μπορούσε να ζει και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Να μην ξανασυμβεί σε κανέναν.»

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία της γυναίκας ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί