Στα χέρια του Θεοδωρικάκου το πόρισμα για το Πέραμα-Ανακοινώσεις τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα τα… σπουδαία για το περιβόητο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα, όπου ο νεαρός Νίκος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το πόρισμα βρίσκεται, πλέον, στα χέρια του Τάκη Θεοδωρικάκου και αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο και την επιχειρησιακή αξιολόγηση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τις ενέργειες των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Ο υπουργός τη Δευτέρα αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με «σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων για την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας» όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που πλήθος στοιχείων διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, αλλά αναδεικνύει και τη σωρεία παραβιάσεων από τους επτά κατηγορούμενους για κακουργήματα αστυνομικούς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη επιλέξει να σταθεί στο πλευρό τους, ενώ, χθες, προχώρησε σε ένα προκλητικό βήμα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, αναφορικά με την απόφαση να μην προφυλακιστούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί