«Η σημερινή παρέλαση στο Αρκαλοχώρι στέλνει μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και αισιοδοξίας»

Στους επίσημους εορτασμούς στο Ηράκλειο για την εθνική επέτειο έδωσε το παρών σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στη σημασία της παρέλασης στο Αρκαλοχώρι. Ο βουλευτής παρακολούθησε τόσο τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου στη Νέα Αλικαρνασσό, όσο και τις αντίστοιχες στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος που πρόσφατα δοκιμάστηκε από τον σεισμό.

Συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι, ο βουλευτής παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, μαζί με συναδέλφους του κατέθεσε στεφάνι, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών στην παρέλαση. Μετά το πέρας αυτής, από το Αρκαλοχώρι, ο Νίκος Ηγουμενίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η παρέλαση φέτος στο Αρκαλοχώρι στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Η γωνιά της πατρίδας μας που δοκιμάζεται τελευταία τιμά όλους τους Έλληνες που αντιστάθηκαν απέναντι σε κάθε μορφή σύγχρονου ολοκληρωτισμού, ενάντια στο φασισμό και στις μεταλλάξεις του. Το Αρκαλοχώρι σήμερα στέλνει το μήνυμα του διαρκή αγώνα απέναντι στο φασισμό, αλλά και το μήνυμα ότι θα υπερβεί όλες τις τελευταίες δοκιμασίες. Το Αρκαλοχώρι θα ζήσει!», σημείωσε ο βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί