Σε συγκέντρωση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Σε συγκέντρωση έξω από το σαλόνι του ΠΑΓΝΗ καλεί το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου την Παρασκευή 29 Οκτώβρη στις 12μ, με αφορμή την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας (παρ. 1 του άρθρου 49 του ν. 4839/2021, Α’ 181), η οποία δίνει τη δυνατότητα στις διοικήσεις να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβάσεων που λήγουν 31/10 μέχρι 31/03/22.

Όπως αναφέρει το κάλσεμα, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αξιοποιεί την τροπολογία αυτή για να ξεκινήσει τις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζομένων του νοσοκομείου.

Αναλυτικά, το κάλεσμα του σωματείου:

Η τροπολογία του Υπουργείου Υγείας (παρ. 1 του άρθρου 49 του ν. 4839/2021, Α’ 181), δίνει τη δυνατότητα στις διοικήσεις να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβάσεων που λήγουν 31/10 μέχρι 31/03/22. Η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αξιοποιεί την τροπολογία αυτή για να ξεκινήσει τις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζομένων του νοσοκομείου μας.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης δήλωσε ότι σίτιση, φύλαξη, καθαριότητα δεν είναι για μονιμότητα – είναι δηλ. για μαύρη εργασία στους εργολάβους ή για ελαστικές σχέσεις. Με το “νέο ΕΣΥ” αυτό θα επιβληθεί και σε άλλους κλάδους.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

Καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 29 Οκτώβρη 12μ έξω από το σαλόνι του νοσοκομείου!

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για την δημιουργία προϋποθέσεων παραμονής στην εργασία!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί