Στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την έκθεση “Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση- Καλλιτεχνικοί Θησαυροί από τη Συλλογή Κρασάκη” θα εγκαινιάσει στις 30 Οκτωβρίου στα Χανιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Την Κυριακή θα επισκεφτεί το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι.

Η κ. Σακελλαροπούλου θα βρεθεί το Σάββατο στα Χανιά όπου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης και θα εγκαινιάσει την έκθεση «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση – Καλλιτεχνικοί Θησαυροί από τη Συλλογή Κρασάκη» στη Δημοτική Πινακοθήκη των Χανίων.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, η κ. Σακελλαροπούλου θα τιμηθεί για την προσωπική της διαδρομή ως κορυφαίας δικαστικής λειτουργού σε ένα θεσμό που συνδέθηκε στενά με το μεταρρυθμιστικό έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, την ενεργό συμμετοχή και την ουσιαστική προσφορά της στο επιστημονικό έργο του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί, όπως προαναφέρθηκε, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου (μεσημέρι) στην έδρα του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων, και η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την Κυριακή η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφτεί το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι προκειμένου να επισκεφτεί τους σεισμοπαθείς μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί