Γκράφιτι στον Καράβολα: Μία δράση γεμάτη χρώμα

Το θέμα της τοιχογραφίας αφορά την Ισότητα και την Αποδοχή. Ο καλλιτέχνης που έχει επιλεχθεί για τη συγκεκριμένη τοιχογραφία ονομάζεται Παναγιώτης Πουρσατούδης και το καλλιτεχνικό του όνομα είναι Pikie Cans

Μία δράση γεμάτη χρώμα πραγματοποιεί στην περιοχή του Καράβολα από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία KRAFT Paints. 

Η δράση έχει τίτλο «Array of Colors» και το αντικείμενο της είναι η τέχνη του δρόμου (street art).  Ουσιαστικά, μέσα από τη σύμπραξη του Δήμου με τους καλλιτέχνες και σε συνεργασία με την εταιρεία, ο στόχος είναι η αναβάθμιση των δημόσιων χώρων. Μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, έχουν υλοποιηθεί δύο τοιχογραφίες στους Δήμους Λαρίσης και Πειραιά. Η τρίτη τοιχογραφία θα γίνει στον Καράβολα και το θέμα της αφορά την Ισότητα και την Αποδοχή. Ο καλλιτέχνης που έχει επιλεχθεί για τη συγκεκριμένη τοιχογραφία ονομάζεται Παναγιώτης Πουρσατούδης και το καλλιτεχνικό του όνομα είναι Pikie Cans.

Με την ολοκλήρωση της τοιχογραφίας, θα τοποθετηθεί στον τοίχο ένα καινοτόμου τεχνολογίας διάφανο βερνίκι μόνιμης προστασίας επιφανειών από graffiti, με σκοπό την αποφυγή βανδαλισμού του έργου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί