Το τραυματισμένο από τον σεισμό σχολείο, ο γαλάζιος βουλευτής και το “προνόμιό” του και η λοιπή “πλέμπα”…

Το τραυματισμένο από τον σεισμό κτίριο του Γερωνυμάκειου, στο Ηράκλειο, όπου στεγάζονται τα 24ο και 31ο δημοτικά σχολεία, με 400 περίπου μαθητές και μαθήτριες, είναι γνωστό ότι χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο.

Δείτε: Ακατάλληλο το Γερωνυμάκειο μετά το σεισμό- Οι γονείς αντιδρούν στις “λύσεις” του απόντος δήμου- Παραιτήθηκαν τα ΔΣ

Και μετά από προσπάθειες της συνέλευσης και των εκπροσώπων των γονέων (όχι των ΔΣ των συλλόγων, που ούτως ή άλλως οδηγήθηκαν σε παραίτηση) αλλά και την πρωτοβουλία του ΚΕΚ του Επιμελητηρίου, βρέθηκε λύση προσωρινής στέγασης στις σχολές του ΚΕΚ.

Υπάρχει όμως ΄ένα θέμα που δικαίως συζητείται πολύ έντονα ανάμεσα στους γονείς, τα παιδιά των οποίων και ταλαιπωρήθηκαν και θα συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση στη στέγαση. Ενώ οι γονείς έδωσαν τη μάχη τους για τα παιδιά και την καλύτερη, σε αυτή τη φάση, λύση, ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης πήρε το παιδί του από το σχολείο (δε γινόταν και με παράκαμψη του νόμου να πάρει και τα δυο) και το πήγε σε άλλο, ασφαλές! Εν μέσω της σχολικής χρονιάς “κατάφερε” τη μετεγγραφή, αντί να μείνει δίπλα στους γονείς και να διασφαλίσει ο ίδιος, ως κυβερνητικός βουλευτής, την ταχύτατη λύση του προβλήματος!

Αναρωτιούνται πολλοί γονείς αν οι ίδιοι ζητούσαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σεισμόπληκτο σχολείο, θα τα κατάφερναν ή αυτό είναι μόνο προνόμιο του κυρίου βουλευτή;

Όπως και να το κάνουμε ο βουλευτής της ΝΔ έδειξε ότι ξεχωρίζει εαυτόν από την “πλέμπα”…

Κρίμα, Μάξιμε…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί