Πόσο πιο ανίκανοι…

Προχθές ο Σ. Τσιόδρας επεσήμαινε την ανάγκη να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί για να προστατευτούν το σύστημα Υγείας και η κοινωνία στο σύνολό της.

Λίγες ώρες αργότερα ο  Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπάθωσε: «Μην σώσουν να εμβολιαστούν» είπε απαλλάσσοντας την κυβέρνηση από κάθε ευθύνη για τη δημιουργία τείχους ανοσίας.

Δείτε: Πρωτοφανής δήλωση Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους – «Να μην σώσουν!»

Ο αρεσκόμενος στις προκλητικές δηλώσεις υπουργός Ανάπτυξης προσπερνά το γεγονός ότι η μεγάλη πλειονότητα των ανεμβολίαστων δεν είναι ψεκασμένοι, σαν αυτούς με τους οποίους φωτογραφιζόταν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες ή σαν κάτι φιλικά του κανάλια στη βόρεια Ελλάδα.

Είναι κόσμος που φοβάται το εμβόλιο επειδή δεν ενημερώθηκε σωστά. Και είναι η κυβέρνηση που έχει υποχρέωση να τον πείσει -η ίδια κυβέρνηση που εγκαινίαζε στις αρχές του χρόνου με παράτες την «Επιχείρηση Ελευθερία» και υποσχόταν ότι «την άνοιξη θα μας ζεσταίνει ο ήλιος του εμβολίου».

Επένδυσαν πολιτικά στον εμβολιασμό και δεν κατάφεραν να τον κάνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και προξενεί εντύπωση το ότι αυτοί οι τύποι, που ελέγχουν τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ στην Ελλάδα και που επανειλημμένα έχουν υλοποιήσει επιχειρήσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του κοινού αισθήματος, δεν καταφέρνουν να βγάλουν πέρα το εμβολιαστικό πρόγραμμα.  Άλλες κυβερνήσεις τα κατάφεραν.

Εδώ ο πρωθυπουργός κατηγορεί για την αποτυχία την αντιπολίτευση και προσπαθεί να της τη χρεώσει διαστρέφοντας τις θέσεις της. Και ο  Άδωνις στέλνει τους ανεμβολίαστους στον διάολο. Είναι πιο ανίκανοι και από τα κουνουπίδια.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πόσο πιο ανίκανοι…”

  1. εντάξει, το καταλάβαμε ότι το τέρας της Πάρου ήταν Πακιστανός. Κάτι άλλο για την υγεία;

    Είχαμε τόσο καιρό τον Κικίλια που νόμιζε ότι η υγεία του λαού είναι σαλόνι γκλάμορ περιοδικού και πόζαρε λες και ήταν ο εφοπλιστής Λέοντας Πατίτσας με το μοντέλο – σύζυγό του, στο μαιευτήριο, στη βάπτιση, στις διακοπές…
    Και τώρα έχουμε τον μετανοημένο αντισιμιτιστή Πλεύρη να εκμεταλλεύεται την τραγωδία της μικρής Μυρτούς και να διαλαλεί καθημερινά από τη μέρα που έγινε υπουργός ότι το θύμα Πακιστανού, μεταφέρθηκε στη Γερμανία για αποκατάσταση, λες και δεν ήταν αυτονόητο, λες και είχε σημασία τι εθνικότητας ήταν το τέρας της Πάρου…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί