Δημοφιλής ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος μια γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας του!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην οποία είναι συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής ο Άλεκ Μπάλντουιν όπως μετέδωσε το BBC. Ο δημοφιλής ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη Halyna Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα.

Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος σκηνοθέτης του γουέστερν Joel Souza, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Η Αστυνομία ερευνά όσα έγιναν στο ράντσο Bonanza Creek όπου γίνονται τα γυρίσματα του Rust. Mέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η τοπική εφημερίδα Santa Fe New Mexican αναφέρει ότι ο 68χρονος Άλεκ Μπάλντουιν ήταν έξω από το γραφείο του σερίφη και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Η Halyna Hutchins καταγόταν από την Ουκρανία, είχε σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κίεβο και σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες και το περιοδικό American Cinematographer την είχε χαρακτηρίσει το 2019 ως ανερχόμενο αστέρι. Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας το 2020 στο φιλμ Archenemy του σκηνοθέτη Adam Egypt Mortimer. «Είμαι στενοχωρημένος για την απώλεια της Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που κάτι τέτοιο συνέβη στα γυρίσματα. Ήταν μεγάλο ταλέντο, αφοσιωμένη στην τέχνη και τον κινηματογράφο» έγραψε στο Twitter ο Mortimer.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί