Πρωτοφανής δήλωση Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους – «Να μην σώσουν!»

Το πώς αντιμετωπίζει συνολικά πολίτες και κοινωνία η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΝΔ καταδεικνύει η δήλωση Άδωνη ότι «η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί!»

Η προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προσπεράσει την σκληρή κριτική της αντιπολίτευσης για τον πολύ μεγάλο αριθμό νεκρών από covid-19 στη χώρα τους τελευταίους μήνες (έχουν αγγίξει τους 15.500 από την αρχή της πανδημίας) περιλαμβάνει όλο και περισσότερο το μήνυμα «κάναμε ότι μπορούσαμε».

Όπως είναι ωστόσο εμφανές από τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών στα ΜΜΕ, δεν μπορούν όλοι να υπηρετήσουν αυτή την επικοινωνιακή πολιτική χωρίς να εκτρέπονται σε εκφράσεις που προσβάλλουν συνολικά το ρόλο που πρέπει να έχει το κράτος απέναντι στους πολίτες του. Οι χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Kontra κάθε άλλο παρά δείχνουν ενδιαφέρον για τον πολίτη, την τοπική κοινωνία και συνολικά την χώρα, εν μέσω πανδημίας.

«Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!», είπε επιδεικνύοντας την οργή του ο κ. Γεωργιάδης, προσπερνώντας με ευκολία αρκετά προφανή ελλείμματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως η καθυστερημένη εμπλοκή των παιδιάτρων στην προσπάθεια και στη συνέχεια τα γραφειοκρατικά εμπόδια που καταγγέλθηκαν πρόσφατα.

Και η λύση προκειμένου η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του «επιτελικού κράτους» είναι παγίως η ίδια, αφού κατά τον κ. Γεωργιάδη «από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει “θέλω να εμβολιαστώ” ή “δεν θέλω” … Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!».

https://twitter.com/Marka2_/status/1450892587930427393?ref_src=twsrc%5Etfw

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί