Πετρούνιας: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωσή του για το #metoo

Απογοήτευση και αντιδράσεις – Πρώτη τάση το όνομα του Ολυμπιονίκη των κρίκων στο Twitter αλλά με αρνητικό πρόσημο

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί δήλωση του Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια που μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αμφισβήτησε τις καταγγελίες κακοποίησης στη γυμναστική.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Αν, εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο πρωταθλητής των κρίκων.

Η δήλωση του Ολυμπιονίκη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter όπου το όνομα του αθλητή έγινε τάση αλλά με αρνητικό πρόσημο.

https://twitter.com/Moehrchen18/status/1451108929400983557?ref_src=twsrc%5Etfw

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πετρούνιας: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωσή του για το #metoo”

  1. metoo τσεκ. Με το ρατσισμό κατά των ασιατών τι γίνεται;;;;

    Είπε ο Πετρούνιας κάτι για το metoo, είπε η Σοφία Μουτίδου κάτι για τους ομοφυλόφιλους και όλοι πέφτουν να τους φάνε… Ενώ το μόνο που ήθελαν μπορεί να ήταν λίγη δημοσιότητα.

    Όταν όμως ντόπια δημοσιογράφος κρώζει “να μην φοβόμαστε να κάνουμε λογαρισμό μήπως μας πούνε ρατσιστές, ένα γλυκύτατος γέρος προέτρεψε πάμε να τους ξεκάνουμε τους Πακιστανούς στο Τυμπάκι, τα μαγαρίσματα”… ο συνάδελφός της έγραφε “σου βάζω δέκα” και μάλιστα όταν σχολίασα με διέταξε “σβήστο, γιατί εκτίθεσαι… ανεπανόρθωτα”… Διαβάζω το μυθιστόρημα του Γ. Ξανθούλη που μου το έκανε δώρο η αδερφή μου. Πάντα μου άρεσε ο Ξανθούλης, Τόσο συναρπαστικό τον βρίσκω που μια φορά διάβαζα μέσα στον Άγιο Τίτο “την Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων” διακριτικά, παριστάνοντας πως είναι σύνοψη, Μεγάλη Βδομάδα. Δεν διστάζει να γράψει ρατσιστικά αστειάκια για τους “φθόγγους από λαρύγγια αντρών της ασιατικής στέπας”…Η συνταγή για να μένεις στην κορυφή είναι τελικά να χαϊδεύεις την ηθική μικρότητα την οποία διαθέτουν πολλοί. Γι’ αυτό και ο Μητσοτάκης έβαλε όλη την ακροδεξιά στην κυβέρνηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί