O Μητροπολίτης Γρεβενών κατέβαζε τις μάσκες πιστών για να φιλήσουν τον σταυρό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα Γρεβενά, που βρίσκονται στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη

O Μητροπολίτης στα Γρεβενά κατέβαζε χρησιμοποιώντας το δάχτυλο του τις μάσκες πιστών για να τους αγιάσει και να φιλήσουν το σταυρό.

Στις εικόνες που κατέγραψε το star-fm.gr, εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Δαβίδ χωρίς μάσκα να αγιάζει τους παρευρισκόμενους οι οποίοι φορούν τις μάσκες τις οποίες κατεβάζει προκειμένου να φιλήσουν το σταυρό.

Το απίστευτο, πραγματικά περιστατικό εκτυλίχθηκε στον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τον δήμαρχο (και γιατρό στο επάγγελμα) Γ. Δασταμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γ. Γιάτσιο να…κατεβάζουν μόνοι τους τις μάσκες, σύμφωνα με το kozanimedia.

Ο μόνος που αρνήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα, αλλά και κατάφερε να «ξεφύγει» από τα…δάχτυλα του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Θεοδουλίδης.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το star-fm.gr, ο Μητροπολίτης Γρεβενών, κατά την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους των εστιών, είδε μία πόρτα που έγραφε «Αίθουσα Διαλογισμού» και απαίτησε να υπάρχει χώρος προσευχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Γρεβενά βρίσκονται στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας μετά την αξιολόγηση των δεδομένων για την πορείας της πανδημίας κορονοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί