Λ. Πετρούνιας μετά τις δηλώσεις του για το #Metoo: «Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες» (Βίντεο)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, αλλά και την αναδιατύπωση μέσω των social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια ακόμη τοποθέτηση, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Πετρούνιας: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωσή του για το #metoo

Αρχικά ανέφερε πως «η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτή τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

«Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο αθλητής, ενώ τόνισε πως «εγώ το ζήτησα να βγω να ζητήσω συγγνώμη γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Όσα προηγήθηκαν

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, αρχικά είχε δηλώσει για το ελληνικό #MeToo, πως «ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο instagram, μέσω story, επεσήμανε τα εξής: «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί