Ηράκλειο: Ισόβια σε πατέρα και γιο για το φόνο του άλλου γιου της οικογένειας

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 55χρονο πατέρα και τον 26χρονο γιο του οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι κατά συναυτουργία για την δολοφονία του άλλου γιου της οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 σε σπίτι στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο όπου ζούσε η οικογένεια, αλβανικής καταγωγής. O καυγάς ξεκίνησε μετά από διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στην αντιπαράθεση των δύο αδελφών 24 και 26 χρονών, παρενέβη ο 55χρονος πατέρας τους ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν από τους δύο γιους του. Ο 26χρονος, που δέχτηκε 4 μαχαιριές, νοσηλευόταν επί δύο 24ωρα στην εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, όπου και κατέληξε.

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί