Νέα καταγγελία για τον κρεοπώλη: “Με πλαστή υπογραφή με σταμάτησε από τη δουλειά, μόλις έμαθε ότι είμαι έγκυος”!

Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του κρεοπώλη του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να χτύπησε πελάτη όταν του διαμαρτυρήθηκε για την τιμή του κρέατος, διατυπώνει μέσω του Candiadoc έγκυος που αναφέρει ότι εργαζόταν στην επιχείρηση.

Δείτε: Απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου

Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου: Δεν είναι μέλος μας ο κρεοπώλης που επιτέθηκε σε πελάτη

Όπως υποστηρίζει, μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της έδωσε ρεπό και όταν επέστρεψε, είδε με ΄έκπληξη ότι είχε χάσει τη δουλειά της! Μάλιστα κατηγορεί τον πρώην εργοδότη ότι πλαστογράφησε την υπογραφή της και άλλων δυο συναδέλφων της σε δηλώσεις “οικειοθελούς αποχώρησης”!

Η γυναίκα (τα στοιχεία της είναι γνωστά στο Candiadoc όπως και τα στοιχεία όσων προσώπων επικαλείται) στην επιστολή της αναφέρει ότι έχει κάνει καταγγελία στην εισαγγελία, στην επιθεώρηση Εργασίας και στο ΙΚΑ.

Διαβάστε την επιστολή:

“Θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό όσο αφορά τον πρώην εργοδότη μου γνωστό κρεοπώλη στο Ηράκλειο.
Διανύω τον έβδομο μήνα κύησης και μόλις του έγινε γνωστή η κατάσταση μου, μου έδωσε ρεπό και την επαύριο το πρωί γύρισα στην εργασία μου και διαπίστωσα πως έχει κάνει “οικειοθελή παραίτηση” παρά τη θέληση μου τόσο εμένα όσο και δύο ακόμα συνάδελφων μου καθώς πλαστογράφησε την υπογραφή μας…

Είμαι μόνη μου χωρίς πόρους αυτή τη στιγμή αφού με πέταξε στο δρόμο έτσι όπως επίσης είμαι και σε διάσταση με το σύζυγό μου.
Έχω κινηθεί νομικά καθώς χρειάστηκε να κάνω επέμβαση λόγω του ότι έχω δύσκολη κύηση, έχω πάει μέχρι στιγμής στον επόπτη εργασίας, στο ΙΚΑ αλλά και στον εισαγγελέα για να αναφέρω τα όσα σας γράφω παραπάνω.

Μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία όχι για κάτι άλλο απλά είναι κρίμα και άδικο ο κάθε ένας να παίζει με το κόπο και τον ιδρώτα του κάθε εργαζόμενου”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί