Σεισμός: “Μπορεί να μην βρισκόμαστε στη θέση σας, αλλά σίγουρα είμαστε δίπλα σας” (φωτο)

Μπορεί, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους, να μην βρίσκονται στη θέση των σεισμοπαθών του νομού Ηρακλείου, όμως σίγουρα είναι δίπλα τους με έμπρακτο τρόπο.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί των 4ου και 50ου Δημοτικών Σχολείων Τάλως, στο Ηράκλειο, συγκέντρωσαν χρήματα αλλά και σχολικά είδη και με τις δικές τους εικαστικές δημιουργίες τα στέλνουν στους σεισμόπληκτους συμμαθητές τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

“Κοντά στους συνανθρώπους, συμπολίτες, φίλους, και συμμαθητές μας, που πρόσφατα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου δοκιμάστηκαν από τη δύναμη του Εγκέλαδου και τις επίπονες επιπτώσεις του, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τη συμπαράσταση και τις πιο εγκάρδιες ευχές μας για ένα αίσιο τέλος, με στωικότητα και δύναμη ψυχής.

Συμμέτοχοι κι εμείς στον Hμιμαραθώνιο Aγάπης γνωστής αλυσίδας super market της πόλης μας, μια αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του 50ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου, κατέθεσαν δωροεπιταγές με χρηματικά ποσά που συγκέντρωσαν οι μαθητές όλων των τάξεων και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

Παράλληλα, οι μαθητές συγκέντρωσαν γραφική ύλη , σχολικά είδη πρώτης ανάγκης, λογοτεχνικά βιβλία, και με εικαστικές δημιουργίες τους και στέλνουν την αγάπη τους δηλώνοντας έμπρακτα τη συμπόρευση και την αλληλεγγύη τους στους συμμαθητές τους που διανύουν μια σχολική χρονιά δύσκολη και δυσοίωνη στις τάξεις τους από κοντέινερ και στις οικογένειές τους που φιλοξενούνται σε δομές ή σε καταυλισμούς…Μπορεί να μην βρισκόμαστε στη θέση σας, αλλά σίγουρα είμαστε δίπλα σας… γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να ελπίζουμε και να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον…!!!”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί