Κρήτη: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της- Η συγκλονιστική φωτο που ανάρτησε η ίδια, με την καταγγελία της

Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε στην Κρήτη η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη.

Η Θεσσαλονικιά σεφ που ζει στην Κρήτη στη φωτογραφία που ανάρτησε είναι μελανιασμένη σχεδόν όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου της και το μάτι της είναι τόσο πρησμένο που έχει κλείσει, γράφει στη λεζάντα «Έτσι για να υπάρχει», χωρίς αρχικά να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο φρικτός τραυματισμός της.

Όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Εικόνα

«Έτσι για να υπάρχει»

Στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από κάτω υπάρχει ορυμαγδός σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Μάλιστα, η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» έγραψε σε νεότερο tweet.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της- Η συγκλονιστική φωτο που ανάρτησε η ίδια, με την καταγγελία της”

  1. συνέβη σε πολλές

    Μάθαμε δυστυχώς εμείς οι γυναίκες ότι πρέπει να αναζητούμε έναν άντρα που θα μας παρέχει προστασία, σαν να ήταν ο μπαμπάς μας, σαν να είμαστε παιδάκια…

    Και αντί για προστασία παίρνουμε κακοποίηση. Δεν είναι όλες τυχερές σαν την Άντζελα Γκερέκου που βρήκε καλό πατέρα! Υπήρξε ένα διάστημα που αισθανόμουν (και ήμουν) ιδιαίτερα ευάλωτη. Τότε προσέλκυσα έναν τύπο που αν δεν έφευγα γρήγορα θα μπορούσε άνετα να με είχε σκοτώσει. Καλούσα την αστυνομία και έρχονταν, έβλεπαν, έφευγαν, αδιαφορώντας. “Και αν, αν… με σκοτώσει”; “Να ξεκουμπιστείς”, ήταν η απάντησή τους. Βρέθηκα στο δρόμο, μόνη, χωρίς χρήματα, μέσα στα χιόνια. Έτσι έσωσα τη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα, από έναν “άντρα” που παρουσιάστηκε ως πατέρας – προστάτης και ήταν ένα “σοβινιστικό γουρούνι”…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί