ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος και ο Παύλος Χρηστίδης

Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε και ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ο έκτος υποψήφιος μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει το αρμόδιο όργανο του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση οι συνυποψήφιοί τους να δεχθούν η διαδικασία κατάθεσης των σχετικών υπογραφών (είτε από μέλη της ΚΕ είτε από τη βάση των Μελών) να πάρει παράταση.

Υποψηφιότητες Κεγκέρογλου – Γερουλάνου

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητα τους, ζητώντας παράταση πέραν της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, για τη συλλογή των 5.000 απαιτούμενων υπογραφών, που θα στηρίζουν την υποψηφιότητά τους.

Ο κ. Γερουλάνος, μάλιστα, ζητά και την επιμήκυνση της προεκλογικής διαδικασίας, «για να δοθεί η δυνατότητα πολιτικού διαλόγου με την κοινωνία, ώστε να προκύψουν απαντήσεις τέτοιες, που θα μας καταστήσουν ξανά κυρίαρχη δύναμη αλλαγής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρεται στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως «στεκόμαστε όλοι δίπλα της στη νέα μάχη που δίνει, με πίστη ότι θα την κερδίσει, διότι ξέρει να κερδίζει», ενώ κάνει λόγο για κενό «πολιτικό και σημαντικό» που αφήνει η μη συμμετοχή της στη διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος και ο Παύλος Χρηστίδης”

  1. η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι

    Η εικόνα της άρρωστης Φώφης στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το πλήθος των μνηστήρων του ΚΙΝΑΛ μοιάζει σαν την εικόνα από το παραμύθι της Χιονάτης, η οποία, δηλητηριασμένη από το μήλο, έχει γύρω της τους εφτά νάνους… Μακάρι με ένα βήχα να φύγει το δηλητηριασμένο μήλο από το λαιμό της…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί