Απειλές δέχτηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για την υπόθεση» 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου, και ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, το παραμικρό στοιχείο σχετικά με την εκτέλεση του δημοσιογράφου, έξω από το σπίτι του, μέρα μεσημέρι, προ έξι μηνών. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε απειλές που δέχθηκε για να μη διερευνήσει την υπόθεση.

«Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας. «Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

Για τις έρευνες στην υπόθεση της δολοφονία, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά: «Απολύτως τίποτα».

Όπως σημείωσε φανερά απορημένος «μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο».

Μάλιστα όπως ανέφερε μόλις χθες, δέχθηκε email από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες. «Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί