ΠΡΑΤΤΩ Θράκης: Εν κρυπτώ θολές συναλλαγές της Διακομματικής για τη Θράκη

Aνακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης «Πράττω»:

Αποτυχία και αδιαφορία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το έργο της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης. 

Μεγάλες οι ευθύνες όλων των κομμάτων, που την συνέστησαν με τυμπανοκρουσίες, πριν από δεκατέσσερις μήνες και δεν έχουν καταλήξει σε πόρισμα για την ακριτική περιοχή της πατρίδας μας.

Η κυβέρνηση, όμως, ψήφισε στις 30/07 στη Βουλή τη δανειακή σύμβαση για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ανακύπτουν αυτονόητα ερωτήματα:

Σε ποιους τομείς θα κατευθυνθεί η χρηματοδότηση της Θράκης;

Το «επιτελικό» κράτος θα κινηθεί με τα δικά του κριτήρια και θα διοχετεύσει τα χρήματα σε φιλικές επιχειρήσεις και βολικές δραστηριότητες, με θολές επιλογές και αδιαφανείς διαδικασίες;

Το «επιτελικό» κράτος θα εκμεταλλευθεί το αγαστό διακομματικό προσωπείο για βολικές παροχές στην εξ ανατολών γείτονα (Μουφτής ,μειονοτική εκπαίδευση και σύλλογοι στην αγκαλιά «της μητέρας πατρίδας») για μικρομονοκομματικά ανταλλάγματα;

Οι πατριώτες Θρακιώτες αντιστάθηκαν και θα αντισταθούν σε εν κρυπτώ θολές συναλλαγές και διαδικασίες . Δεν φοβούνται τις ρεαλιστικές αριστερές προτάσεις και αλλαγές….αρκεί να είναι σαφείς και διαφανείς.

Όλοι οι Θρακιώτες δικαιούνται να γνωρίζουν ποιο είναι το όραμα για τον τόπο τους. Διαφορετικά οι προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο θα είναι προοπτικές για τους λίγους και αγώνας επιβίωσης για τους πολλούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί