Κατάμεστη από κόσμο η πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι στη συναυλία για τους σεισμόπληκτους

Μενέλαος Μποκέας: «Αλληλεγγύη όχι μόνο στις σκέψεις μας αλλά και στην πράξη»

Ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας έστειλε ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι στη συναυλία αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους, που οργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου. 

«Αλληλεγγύη, όχι μόνο στις σκέψεις μας, αλλά και στην πράξη. Έτσι για να θυμόμαστε πως η ιστορία γράφεται από όλους μας. Μαζί. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, στον Λεωνιδα Μπαλαφα, στους ηχολήπτες, στους δεκάδες εθελοντές αλλα και στους πολιτιστικούς συλλόγους και τους προέδρους των τοπικών μας κοινοτήτων που κάνουν πράξη την αλληλεγγύη! Κυρίως όμως σε όλους εσάς, τους Μαλεβιζιώτες, που με την προσφορά σας γίνατε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας και αξιοπρέπειας για τις οικογένειες που «χτυπήθηκαν» από το φονικό σεισμό στους Δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών – Αστερουσίων. Μόνο περήφανος!» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για τη χθεσινή συναυλία αλληλεγγύης.

Την συγκίνηση τους για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου δεν έκρυψαν οι Δήμαρχοι Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης και Μινώα Πεδιάδας Μανόλης Φραγκάκης που έδωσαν το παρών στη συναυλία αλληλεγγύης. 

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Κνωσού Θεοφιλέστατος Πρόδρομος Ξενάκης εκπροσωπώντας την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εξήρε την πρωτοβουλία του Δήμου Μαλεβιζίου τονίζοντας πως η παρουσία του κόσμου στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας στους συμπολίτες μας στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό και τους υπενθυμίζει πως δεν είναι μόνοι τους. 

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των πολιτών ανέρχεται στις 5000 ευρώ και θα παραδοθεί στους Δήμους Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα αλληλεγγύης, τους καλλιτέχνες Γιώργο και Νίκο Στρατάκη και Λεωνίδα Μπαλάφα και τους συνεργάτες τους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Μαλεβιζίου για τη στήριξη, τον Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν, Ηρακλείου, τις εταιρίες Team Soyund Τιμόθεος Βροντάκης και Aria Sound Τσαγκαράκης για την προσφορά τους στην τεχνική κάλυψη της συναυλίας και την Ρεράκης catering για την παροχή των καθισμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί