Φιλιππίδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη ζητά η εισαγγελέας – «Ήταν αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος»

Εδώλιο «δείχνει» η εισαγγελέας στον Πέτρο Φιλιππίδηγια τρία κακουργήματα που αφορούν σε υποθέσεις βιασμού και απόπειρες σε βάρος τριών γυναικών.

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρόταση της εισηγείται την παραπομπή σε δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού κρίνοντας πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του.

«Δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι καταγγελίες σε βάρος του, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων» αναφέρει η εισαγγελέας και ζητεί την συνέχιση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού για τον οποίο λέει πως «ήταν αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος» με «χαρακτήρα με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα».

Η πρώτη υπόθεση αφορά σε βιασμό που φέρεται να τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Την παρέσυρε στο καμαρίνι του και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων
Η πρώτη γυναίκα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι την παρέσυρε στο καμαρίνι του με την πρόφαση ενός ρόλου και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων.

Στο καμαρίνι του καταγγέλλεται ότι παρέσυρε το 2010 και την δεύτερη συνάδελφο του προκειμένου να της δώσει ένα διορθωμένο σενάριο του ρόλου της. Εκεί σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014 υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που θα την επέστρεφε στο σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν, μεταξύ άλλων, ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός ενδέχεται να τελέσει και νέα αδικήματα ακόμη και στην περίπτωση που επιστρέψει σπίτι του με «βραχιολάκι».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Φιλιππίδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη ζητά η εισαγγελέας – «Ήταν αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος»”

  1. αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε κακοποιητή - εξουσιαστή

    Πραγματικά δεν μπορεί ο καθένας μας να ξέρει αν ο Φιλιππίδης είναι όντως ένοχος ή θύμα σκευωρίας για να δείξουν όλοι (κυβέρνηση κτλ) ότι είναι ολόσωστοι και ότι κυνηγάνε τους κακοποιητές… Όμως αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του κακοποιητή, αυτού που παίρνει χαρά και δύναμη προκαλώντας πόνο, κάνοντας άλλους να αισθάνονται ότι δεν αξίζουν: Αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος. Όποιος έχει κακοποιηθεί επανειλημμένα, το ξέρει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί