Ένας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής – Μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα στέλνει αυτήν την ώρα πλήθος κόσμου στην Αθήνα, με αφορμή τον ένα χρόνο από την ιστορική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Εφετείο, εκεί όπου πέρυσι τέτοια ημέρα ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα για την ανάγνωση της απόφασης που θα έστελνε στη φυλακή την ηγετική ομάδα της  Χρυσής Αυγής.

efsyn,gr/ Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος

Εκεί βρίσκεται φυσικά και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει».https://c514facf1c740194fcc849d3b8773138.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

efsyn,gr/ Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος

Η πορεία, στην οποία έχουν απευθύνει κάλεσμα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σχεδόν όλες οι οργανώσεις-συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αναμένεται να κατευθυνθεί προς τη Βουλή, ενώ στην Ομόνοια συγκεντρώνονται σωματεία και φορείς που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, που επίσης θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα. Εκεί διοργανώνουν συναυλία φοιτητικοί σύλλογοι.

efsyn,gr/ Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», «Και τώρα και πάντα και όπως το 40 τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα» είναι απ’ τα συνθήματα που ακούγονται.

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιείται και στη Θεσσαλονίκη, στη σκιά μάλιστα των πρόσφατων επεισοδίων σε Σταυρούπολη και Εύοσμο με νεοναζί θύλακες στα σχολεία. 

Με πληροφορίες από Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί