Όμοιος τον όμοιο…

Με βαριά καρδιά σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για «λάθος» του «φίλου του, του Κωνσταντίνου», ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Νίκο Δένδια.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος – φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ, δεν θέλω να πω ψέματα σ’ αυτό – έκανε πολύ μεγάλο λάθος» είπε κομπιάζοντας και κουνώντας το κεφάλι.

Ωστόσο, για τον Αδ. Γεωργιάδη δεν ήταν λάθος αυτό καθαυτό το μισαλλόδοξο παραλήρημα του Κ. Μπογδάνου, αλλά το γεγονός ότι με τη στάση του άλλαξε ατζέντα τη συγκεκριμένη εβδομάδα που έπρεπε να κυριαρχήσει – όπως είπε – η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία. 

Τέλος, εμμέσως πλην σαφώς έστρεψε τα πυρά του στον υπουργό Εξωτερικών, που ουσιαστικά έσυρε τον πρωθυπουργό στη διαγραφή Μπογδάνου. «Δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Ν.Δ.» τόνισε με νόημα, με αφορμή την ερώτηση αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει ο Κ. Μπογδάνος στην Κ.Ο. της ΝΔ στην περίπτωση που ζητήσει συγγνώμη. «Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο» πρόσθεσε με στόμφο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί