Δήμος Μινώα: Απατεώνες εισπράττουν δωρεές δήθεν για τους σεισμόπληκτους!

Απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία των πολιτών για τους σεισμόπληκτους ώστε να κερδίσουν οι ίδιοι χρήματα! Την καταγγελία κάνει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, οποίος σημειώνει:

“επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες  για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση – διευκρινίζουμε ότι – δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην  ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους”.

Η ανακοίνωση:

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση – διευκρινίζουμε ότι – δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους.

Γνωστοποιούμε τέλος, πως όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προβούν στην κατάθεση χρημάτων υπέρ των σεισμόπληκτων του Δήμου μας μπορούν να το κάνουν μέσω του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τράπεζα: EUROBANK Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, IBAN: GR2602602400000300201205013) με την αιτιολογία /ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί