Χερσόνησος: Με μεγάλη συμμετοχή η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πληγέντες από το σεισμό

Με μεγάλη συμμετοχή και διάθεση προσφοράς ολοκληρώθηκε η δράση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου. Στη δράση συμμετείχαν επιχειρηματίες, ξενοδόχοι, ιδιώτες και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θέλοντας να σταθεί έμπρακτα δίπλα στους δύο όμορους Δήμους που πλήγησαν βαρύτατα από το σεισμό βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή. Κλιμάκιο του Δήμου Χερσονήσου επισκέφθηκε το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων παραδίδοντας ένα τόνο τρόφιμα και ογδόντα (80) κουβέρτες στο δημαρχείο στα Πεζά, ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις στα χωριά Βόνη, Χουμέρι και Πατσίδερος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όπου παρέδωσαν τρόφιμα και κουβέρτες. «Η προσφορά θα συνεχιστεί ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιώργος Μπαγουράκης. 

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους δημότες μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και μέσω των Συλλόγων των χωριών τους βοήθησαν να συγκεντρωθούν πάνω από ένα τόνο τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους επιχειρηματίες, τους ξενοδόχους, αλλά και τους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αυτή την ποσότητα αγαθών.

Βέβαια, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εθελοντές που βοήθησαν με τα αυτοκίνητά τους να γίνει η μεταφορά των παραπάνω ειδών στις δύο περιοχές,» σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί