Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, με΄σω της οποίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες που πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11, στη στέγη του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο, στα Νέα Αλάτσατα, οδός Γεωργίου Μαστρακούλη 13 & Πλατεία Αλατσάτων, σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 12 του καταστατικού του, προσκαλεί όλα τα τακτικά και επίτιμα μέλη του, να λάβουν μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 07/11/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ. στη στέγη του συλλόγου, όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
3. Εκλογές για την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση για τα παραπάνω θέματα, θα επαναληφθεί, την επόμενη Κυριακή 14/11/2021, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με παρουσία οσονδήποτε μελών του συλλόγου, όπως ορίζεται από το καταστατικό.

Χρόνος έναρξης των αρχαιρεσιών ορίζεται το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και λήξη αυτών στις 19,30μμ.

Βάσει του άρθρου 4 του καταστατικού Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα τακτικά μέλη του συλλόγου που διαμένουν στο νομό Ηρακλείου και που έστω ο ένας από τους δύο γονείς τους έχει καταγωγή από τα Αλάτσατα της Μικράς Ασίας.

Βάσει του άρθρου 12 του καταστατικού δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου (τακτικά και επίτιμα) που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο, μέχρι και τη στιγμή πριν τον έλεγχο για τη διαπίστωση της απαρτίας της γενικής συνέλευσης.

Η παραλαβή και κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και η τακτοποίηση των ετήσιων εισφορών θα γίνεται στη στέγη του συλλόγου μας, από Δευτέρα 01/11/2021 έως και Πέμπτη 04/11/2021, καταληκτική ημερομηνία, από ώρα 17:00 έως και τις 20:00.

Σέ όλη τη διαδικασία θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί