Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Ρέθυμνο

Ανακοίνωση με αφορμή τις πρόσφατες φασιστικε΄ς επιθέσεις εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου, το οποίο απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο δημαρχείο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, οι εγκληματικές φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματά του για μια καλύτερη ζωή. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι γίνονται έτσι το καλύτερο τσιράκι των εργοδοτών και όποιων άλλων τους δίνουν τις εντολές. 

Με την κάλυψη της Αστυνομίας, του υπουργείου Παιδείας, ορισμένων διευθυντών σχολείων έχουν ανενόχλητη δράση και προσπαθούν να μολύνουν τα μυαλά της νεολαίας μας, των παιδιών μας. 

Η χρεοκοπημένη και ανιστόρητη θεωρία της κυβέρνησης ΝΔ περί “δύο άκρων”, η πολιτική των “ίσων αποστάσεων”, καθώς και η ανοχή της Αστυνομίας δημιουργεί το έδαφος για την εγκληματική δράση των ναζιστικών συμμοριών ενάντια στην εργατική τάξη και τον λαό. Φανερώνει τον πραγματικό ρόλο των μπράβων του κράτους και των καπιταλιστών. Το οργανωμένο, ταξικό εργατικό κίνημα μαζί με τον λαό δεν θα δείξουμε καμιά ανοχή στον φόβο και τον τρόμο που σπέρνουν οι ναζί εγκληματίες. Το μίσος και το δηλητήριό τους δεν έχουν θέση σε σχολεία, γειτονιές και εργοστάσια, πουθενά! Η θέση τους είναι στα σκουπίδια της ιστορίας». 

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες. Στέλνουμε μήνυμα ότι ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν περνάνε στον κλάδο μας, στους χώρους δουλειάς, δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες σάπιες ιδέες και πρακτικές. Δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 06 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί