Βουλή: Έφτασε με το αγροτικό αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο του Αγνώστου Στρατιώτη – Φώναζε «θα ανατιναχτώ» (φωτο)

Συναγερμός σήμανε έξω από τη Βουλή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όταν άνδρας ανέβηκε με αγροτικό όχημα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί.

Το όχημα άρχισε να κάνει βόλτες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ευζώνων, των αστυνομικών και των περαστικών, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Όταν πλησίασαν τον οδηγό του αγροτικού οχήματος οι πρώτοι αστυνομικοί, αυτός άρχιζε να φωνάζει «Θα ανατιναχτώ, θα ανατιναχτώ».

Η αστυνομία έχει κλείσει αυτή την ώρα τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας στο ύψος της Βουλής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στην καρότσα του οχήματος βρέθηκαν δύο μπιτόνια με βενζίνη και ένα με πετρέλαιο.

Πηγή φωτογραφίας: skai.gr
Βουλή: Έφτασε με το αγροτικό αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο του Αγνώστου Στρατιώτη – Φώναζε «θα ανατιναχτώ»

Ένας 58χρονος αγρότης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που στάθμευσε το όχημα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθη.

Βουλή: 58χρονος αγρότης, ο οδηγός του οχήματος που πάρκαρε μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και συνελήφθη

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Το αγροτικό μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί