Πού χάθηκε το νερό;- 40 μέρες το περιμένουν σε περιοχή του Ηρακλείου!

Τηλέφωνα στα τηλέφωνα για να μάθουμε πότε επιτέλους θα λυθεί το ζήτημα της υδροδότησης στην περιοχή της οδού Διονύσου των Μεσαμπελιών Ηρακλείου, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους στο Candiadoc.gr.

Στην επιστολή αναφέρουν:

Διαμένουμε στην οδό Διονύσου στις Μεσαμπελίες κι έδω και κοντά δύο μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησαν να τοποθετούν αγωγούς αποχέτευσης έχουμε θέμα με την υδροδότησή μας. Έχουμε μείνει περισσότερες από 40 ημέρες χωρίς να έχουμε νερό και να αναγκαζόμαστε να γεμίζουμε δεξαμενές και ντεπόζιτα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε με προσωπικό μας κόστος αφού ο Δήμος ελάχιστες φορές έφερε βυτία για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων. Η ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΗ άλλοτε είναι ότι η ζημιά είναι μεγάλη και θα κάνουν ότι μπορούν για να την αποκαταστήσουν, άλλοτε η ενημέρωση είναι ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει έρθει το νερό -μένοντας έπειτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς σταγόνα νερό και με το να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανένα αρμόδιο- και το αποκορύφωμα των όλων το νερό έχει έρθει αλλά με μειωμένη πίεση… όταν το νερό είναι άφαντο.

Βρισκόμαστε σε απόγνωση καθώς πλέον είναι αδύνατον να πληρώνουμε νερό για να μπορέσουμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες, ενώ όμως εξακολουθούμε να πληρώνουμε λογαριασμούς της  ύδρευσης.

Θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί το πρόβλημα, είναι θέμα όχι μόνο επιβιώσης αλλά και δημόσιας υγείας.
Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους όχι με ψευδείς υποσχέσεις αλλά με άμεση επίλυση του προβλήματος.

Με εκτίμηση,

Ιδιοκτήτες και ένοικοι πολυκατοικίας

επί της Οδού Διονύσου, Μεσαμπελιές,

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί