«Έφυγε» ξαφνικά στα 38 του ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής

Θλίψη έχει σκορπίσει στη μουσική σκηνή της χώρας η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Δημήτρη Σαμαρτζή, σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο νεαρός καλλιτέχνης πέθανε αιφνίδια την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και στιχουργός Μαίρη Γραμματικάκη με την οποία συνεργάστηκαν στα άλμπουμ «Σώματι και ψυχή» και «Πεθύμησα», που κυκλοφόρησαν από την ΕΜΣΕ το 2017. Ο Δημήρτζης Σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της Αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο Μουσικοποιητικό Καφενείο, όπου τα τελευταία χρόνια είχε μια σταθερή και δυναμική παρουσία.

«Ο Δημήτρης ήταν πολύ εγκάρδιος. Τον αγαπούσε ο κόσμος γιατί ήταν πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Και τον είχε ξεχωρίσει για τις αισθαντικές του ερμηνείες. Έκανε μικρό βίο αλλά φωτεινό» δήλωσε συγκινημένη η κα. Γραμματικάκη στο NEWS 24/7.

«Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων. Μας αγάπησε και μας αγκάλιαζε κι αόρατος φύλακας φρουρός θα μένει σιμά μας… ΑΘΑΝΑΤΟΣ» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook.

Η κηδεία του Δημήτρη Σαμαρτζή θα γίνει στη Λιβαδειά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί