“Δε θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας!”- Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας που δέχθηκε επίθεση από φασίστες στη Σταυρούπολη (βίντεο)

«Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου…Τη χτύπησαν 4-5 φασίστες συμμαθητές της, που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της».

Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας μιας μαθήτριας που βίωσε τον τρόμο στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, καθώς επί τρεις μέρες χρυσαυγίτικης κοπής ακροδεξιοί τραμπούκοι, υπό την απάθεια (αν όχι την ανοχή) της Αστυνομίας, κατέλυσαν τη Θεσσαλονίκη, μπαίνοντας με τη βία στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου, τρομοκρατώντας και ξυλοκοπώντας μαθητές, φοιτητές και πολίτες.

Όπως κατήγγειλε το πρωί στον ΑΝΤ1, η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο της το σχολείο, στην Σταυρούπολη.

«Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές της φασίστες που συμμετείχαν στα επεισόδια», εξήγησε.

«Τη χτύπησαν τέσσερα με πέντε άτομα, συμμαθητές της που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της, που ανήκουν στο χώρο του φασισμού, όπως δήλωσαν οι ίδιοι» πρόσθεσε.

Ενώ κατέληξε, θυμίζοντας τις μαύρες εποχές του 2013, όταν τα αφηγήματα περί «ίσων αποστάσεων» και τα «ναι, μεν αλλά», που υιοθετούν προκλητικά τώρα πολιτικοί και υπουργοί της κυβέρνησης, ήταν η συνταγή που επέτρεψε στην Χρυσή Αυγή να φτάσει μέχρι την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. «Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί