Απίστευτο: Η κυβέρνηση εκβιάζει ακόμα και τους σεισμοπαθείς με το εμβόλιο, αν θέλουν προστασία από τη βροχή και το κρύο!

Είναι απίστευτο, αλλά συμβαίνει: ακόμα και στην περίπτωση των σεισμοπαθών η κυβέρνηση διαχωρίζει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη και εκβιάζει ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους, να κάνουν το εμβόλιο διαφορετικά δεν έχει προσωρινή στέγη στο Κλειστό του Αρκαλοχωρίου, όπου θα στεγαστούν προσωρινά για να αποφύγουν τη βροχή και το κρύο!

Σα να είναι βγαλμένο από τον πιο νοσηρό εγκέφαλο και στη “γραμμή” που μόλις πριν λίγες ημέρες εξέφρασε δημόσια ο γνωστός Πορτοσάλτε (“όποιος θέλει σύνταξη να κάνει πρώτα το εμβόλιο”, είχε διακηρύξει από τον ΣΚΑΪ- δείτε: Ο Πορτοσάλτε ξεπέρασε ακόμα και τον Γεωργιάδη: “Θέλεις σύνταξη; Πήγαινε εμβολιάσου πρώτα”! (βίντεο)) η επίσημη κυβερνητική απόφαση είναι να έχουν κάνει το εμβόλιο όσοι μπουν στο Κλειστό για να προστατευτούν ή να κάνουν το μονοδοσικό επιτόπου, πριν την είσοδό τους ! Λες και αν κάνουν το μονοδοσικό σε μερικά λεπτά θα έχουν ανοσία και θα μπορούν να λάβουν τη “φροντίδα” του κράτους!

Προσέξτε, ούτε rapid test, ούτε άλλα μέτρα προστασίας, αλλά μόνο αν κάνεις εμβόλιο το κράτος θα φροντίσει να σε πατάξει σε μια γωνιά με στέγη ώστε να μην κρυώνεις ή να μη βρέχεσαι!

Κι όμως είναι δεδομένο ότι χιλιάδες πολίτες και στην περιοχή του σεισμού της Κρήτης δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, όχι γιατί είναι “αρνητές”, αλλά επειδή αυτό τους έδωσε να καταλάβουν η πολιτική της κυβέρνησης, του μπάχαλου και πισωγυρισμάτων σε δηλώσεις και αποφάσεις.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης δημόσιας υγείας και κοινωνικής πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς αποκάλυψε ότι αυτή η οδηγία ΄΄έχει δοθεί.

«Οι οδηγίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι σε ένα κοινό χώρο δεν μπορεί να μπει μεικτός πληθυσμός ακόμα και σε αυτές τις ειδικές συνθήκες. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει ειπωθεί είναι πως στο κλειστό θα είναι αρχικά εμβολιασμένοι με rapid test».

Στη μοναδική περίπτωση που θα επιτρέπεται ανεμβολίαστος πολίτης να μπει στο κλειστό του μπάσκετ θα είναι αν δεχθεί να κάνει άμεσα το μονοδοσικό εμβόλιο: «Θα μπορεί να μπει ένας ενήλικας με rapid test εφόσον άμεσα κάνει το μονοδοσιακό εμβόλιο», πρόσθεσε ο κ. Βαμβακάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί