Συνάντηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης στο Αρκαλοχώρι

Η ΔΕΥΑΗ στο πλευρό της ΔΕΥΑΜ

Με την Διοίκηση της ΔΕΥΑ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ συναντήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου εκπρόσωποι της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ στο Αρκαλοχώρι και συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Γεώργος Βουρεξάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Φοινικιανάκης με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Ηρακλή Κριθινάκη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Αντώνη Κοζυράκη και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Φραγκάκη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα αυξημένα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΜ, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης /9/21, αλλά και τους μετασεισμούς που καταγράφονται και οι οποίοι επιδεινώνουν  συνεχώς τα υπάρχοντα προβλήματα. 

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι Διευθυντές της ΔΕΥΑΜΙΝΩΑ αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω των συνεχιζόμενων δονήσεων. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΗ  δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Επιχείρησης.  Παράλληλα επισημάνθηκε ότι η ΔΕΥΑΗ θα υποστηρίξει με υλικά αλλά και με το προσωπικό της τη ΔΕΥΑΜ  όπου χρειαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί